Gelas Pintar Membuat Google Kelihatan Bodoh Sekarang Facebook Memberikan Anda Mencoba

Mengukur Facebook penembusan berbanding penembusan internet adalah perniagaan yang rumit. Internet penembusan angka-angka yang datang dari negara pengawal dan dari anggaran oleh Kesatuan Telekomunikasi Antarabangsa, yang UN badan. Dan beberapa orang mengakses Facebook melalui telefon dengan hanya yang paling asas online ciri-ciri, di mana ia sukar untuk berdebat bahwa mereka benar-benar menggunakan Internet dalam cara yang bermakna. Kacamata yang dihasilkan dalam kerjasama dengan ray-Ban pengilang EssilorLuxottica (ESLX.PA), benarkan pembawa mendengarkan musik, menjawab panggilan atau mengambil foto dan video pendek dan saham mereka melalui Facebook perkhidmatan dengan aplikasi teman. Facebook kata kacamata garis dipanggil “Ray-Ban Cerita” akan mulai di $ 299.

Facebook adalah terbesar di dunia jaringan sosial dalam talian dengan 2,5 miliar bulanan pengguna aktif. Pengguna berinteraksi dengan satu sama lain dengan cara yang berbeza, pertukaran mesej dan berkongsi acara berita, foto dan video. Di sebelah video, syarikat dalam proses bangunan perpustakaan kandungan premium dan mendapatkan ini melalui iklan atau hasil langganan. Instagram Facebook aplikasi, Facebook Rasul, Twitter dan banyak ciri-ciri sekitar ini produk-syarikat ekosistem terdiri terutama dari Facebook aplikasi. Pengguna bisa mengakses Facebook di telefon bimbit peranti dan komputer. Hasil pengiklanan akaun selama lebih dari 90% syarikat jumlah hasil, dengan 50% datang dari KAMI dan Kanada dan 25% dari Eropah.

Pengguna boleh mengambil foto dengan sentuhan isyarat atau dengan suara perintah “Hei Facebook”. Dalam usaha untuk orang-orang di dalam bilik untuk menyedari bahawa gambar atau video yang diambil, putih MEMBAWA lampu di depan bingkai. Video boleh sehingga 30 saat.Foto dan video yang diambil dengan kacamata dihantar ke pintar baru aplikasi yang disebut Facebook Lihat, yang menawarkan penting editing dan ciri-ciri perkongsian. Di samping foto dan rekaman video, gelas membenarkan anda untuk mengambil panggilan atau mendengar musik dan video, atau dengan built-in speaker dan mikrofon. Ray Larangan cerita berpasangan dengan aplikasi yang disebut Facebook Lihat, yang mempunyai foto dan video yang anda ambil. Anda mengikut arahan untuk menyambung gelas untuk iPhone atau telefon, dan kemudian menggunakan aplikasi untuk import media.

Ia membolehkan pengguna untuk berkongsi pendapat, idea-idea, gambar-gambar, video dan lain-lain aktiviti online. Instagram Facebook, Rasul, Twitter dan Oculus adalah antara produk syarikat. Syarikat didirikan oleh Mark Elliot Zuckerberg, Dustin Moskovitz, Chris R. Hughes, Andrew McCollum dan Eduardo P. Saverin on February 4, 2004 dan beribu pejabat di Menlo Park, California.

Facebook tidak akan menggunakan media ditangkap di gelas pintar atau dalam Pandangan aplikasi untuk pengiklanan peribadi, dia berkata. Facebook Instagram, anda atau aplikasi lain, istilah yang digunakan untuk perisian ini memohon apabila pengguna berkongsi foto dan video dari Gelas Pintar. Pengguna juga boleh memilih untuk berkongsi data tambahan seperti beberapa video yang direkam dan mereka panjang dengan Facebook untuk meningkatkan produk. Facebook, Inc. bekerja sebagai sebuah jejaring sosial perusahaan di seluruh dunia. Syarikat membangun media sosial aplikasi untuk orang-orang yang boleh berhubungan melalui bimbit, PCs dan lain-lain muka.

Facebook memotong hubungan dengan agensi pada akhir tahun 2018 setelah kemarahan publik lebih dari persatuan mereka. “Seperti” butang, bergaya seperti itu “jempol” ikon, pertama kali diaktifkan pada 9 februari, 2009, yang membolehkan pengguna untuk berinteraksi dengan status terbaru, komen, foto dan video, pautan bersama dengan rakan-rakan, dan iklan. Sekali pengguna klik di atasnya, yang dinyatakan kandungan adalah lebih mungkin muncul di berita rakan suapan. Pada bulan februari 2016, Facebook berkembang Seperti untuk “Reaksi” dan memilih dari lima yang telah ditetapkan emosi, termasuk” Cinta”,” Haha”,” Wow”, “Menyedihkan”atau”Marah”. Pada akhir bulan April tahun 2020, semasa COVID-19 wabak, baru “Penjagaan” balas ditambah.