Facebook Di Kedai App

Pada bulan julai, Facebook adalah billed £500,000 oleh UK penyelia untuk tidak menjawab penghapusan permintaan. Pada bulan julai 15, Facebook menubuhkan anak dipanggil Lianshu Sains dan Teknologi di Hangzhou City, China, dengan modal $ 30 juta. Kelulusan pendaftaran anak-anak kemudian dikeluarkan kerana perselisihan antara pegawai di Wilayah Zhejiang dan Siber Pentadbiran China. Pada bulan julai 17, Facebook menjadi syarikat pertama untuk kehilangan pasaran permodalan lebih dari $ 100 miliar dalam satu hari, jatuh dari hampir $ 630 bilion untuk $ 510 bilion selepas mengecewakan laporan penjualan. Pada bulan julai 17, Facebook diumumkan bahwa perusahaan telah dihapuskan 17 akaun yang berkaitan dengan 2018 AS ujian tengah semester raya.

Asalnya direka untuk pelajar kolej, Facebook didirikan pada tahun 2004 dengan Mark Zuckerberg ketika dia mendaftar di Universitas Harvard. Sehingga 2006, di usia 13 dengan alamat email yang sah bisa bergabung dengan Facebook. Hari ini, Facebook adalah rangkaian sosial terbesar di dunia dengan lebih dari 1 bilion pengguna di seluruh dunia. Anda panjang tekan butang untuk mengambil gambar dan butang shutter bunyi melalui built-in speaker untuk menunjukkan bahawa gambar telah benar-benar telah diambil. Cepat tekan butang yang sama dan gelas akan mulakan rakaman video 30 saat. Anda juga boleh berjalan di sekeliling dan berkata” Hei, Facebook ” dan berbicara menangkap anda arahan jika anda tidak malu pada semua.

Keupayaan untuk mengawal anda kandungan yang paling utama adalah untuk orang-orang dalam penyelidikan pengguna kami dijalankan pada teknologi boleh pakai dan privasi. Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook syarat-syarat yang pernah pengguna hanya dibenarkan menggunakan jaringan sosial disediakan yang Facebook boleh juga mengumpulkan data pengguna di luar Facebook laman di Internet atau di pintar aplikasi dan berikan data ini untuk pengguna Facebook akaun. Facebook Facebook Facebook Facebook Instagram Facebook pengguna bisa menggabungkan data yang ada di Facebook web, dari Facebook sendiri perkhidmatan seperti pemilihan Instagram dan di laman web pihak ketiga dan berikan ke Facebook akaun pengguna. Pada bulan September tahun 2004, TheFacebook berkata dinding untuk ahli dalam talian profil. Ini meluas ciri dibenarkan pengguna kawan-kawan untuk menyiarkan informasi di dinding mereka dan menjadi kunci elemen di sosial aspek jaringan. Menjelang akhir tahun 2004, TheFacebook telah mencapai satu juta pengguna aktif.

Mereka adalah cermin mata hitam seperti garis lurus, tetapi dengan ciri-ciri berteknologi tinggi seperti kamera, mikrofon dan penceramah untuk mengambil foto, dan video muzik. Dengan mesin baru belajar model yang datang setiap hari, syarikat telah membangunkan satu sistem baru untuk menjejaki mereka kesan dan memaksimumkan pengguna pertunangan. Pasukan baru latihan mesin belajar model di FBLearner untuk mengubah kedudukan jawatan atau lebih baik menangkap kandungan yang melanggar Facebook masyarakat standard (peraturan tentang apa yang bisa dan tidak dibenarkan di platform). Kemudian menguji model baru pada satu kecil sebagian dari Facebook pengguna untuk mengukur bagaimana ia berubah pertunangan metrik, seperti beberapa orang seperti, komen dan saham, kata Krishna Gade, yang disampaikan sebagai pengurus kejuruteraan untuk Berita dari 2016 untuk 2018. 1) Antara orang-orang yang positif kandungan dikurangkan mereka feed berita, peratusan yang lebih besar daripada kata-kata pada orang status terbaru adalah negatif dan peratusan yang lebih kecil telah positif.

Hanya sebagai algoritma bisa dilatih untuk meramalkan yang akan klik di mana iklan, mereka dapat juga dilatih untuk meramalkan yang akan berkongsi atau mahu berkongsi yang pos, dan kemudian memberikan orang-orang posting lebih bermakna. Sebagai contoh, jika model mendapati bahawa orang yang benar-benar suka anjing, kemudian jawatan kawan kira-kira anjing-anjing akan muncul lebih tinggi dalam feed berita ini pengguna. Facebook iklan layanan berada di tengah-tengah pesat pengembangan sebagai syarikat yang disediakan bagi IPO dalam Mungkin. Tujuannya adalah untuk meningkatkan penjualan dan mengambil alih Google, yang menyumbang untuk berkongsi singa online pengiklanan pasaran.

Facebook Facebook Facebook Jika anda mahu melihat untuk diri sendiri mengapa 2 miliar bulanan pelawat tidak bisa tinggal jauh dari Facebook, mendaftar online untuk Facebook akaun, tambah profil dan tajuk gambar, dan mencari untuk orang-orang anda tahu untuk memulakan senarai rakan-rakan anda. Anda akan menjadi sebahagian daripada media sosial juggernaut sebelum kau tahu itu. Facebook adalah sebuah laman sosial yang membuat mudah bagi anda untuk berhubungan secara online dan berkongsi dengan keluarga dan kawan-kawan.